Uudised
Bioaktiivsed toimeained pärmirakkude ensüümidest!
Pärmi tuntakse juba aastasadu multifunktsionaalse tootena. Kui ütleme „pärm”, ei mõtle me alati ühte ja sama toodet. Pärmi konsistents, omadused, valmistusviis ja selles sisalduvad väärtuslikud ained võivad erineda. Näiteks taigna kergitamiseks vajalikku küpsetuspärmi valmistatakse fermentatsiooni tööstusliku kõrvaltootena ning selles on ainult vitamiinid.
Seevastu pärmirakkude ensüümidel Dr. Wolz® on hoopis teistsugused omadused. Erilist pärmiliiki (Saccharomyces cerevisiae) kasvatatake looduslikult – kui pärmi puhaskultuuri toodet, kuid samal ajal ka spetsiaalsetes aerodünaamilistes tingimustes, mistõttu need on aktiivsed rakud, milles leidub kõiki iseloomulikke väärtuslikke aineid. Lisaks rikastatakse neid rakke looduslike komponentidega puu- ja köögivilja- ning marjakontsentraatidest, samuti nisuiduõliga. Taolises pärmis on rohkesti looduslikult moodustunud aminohappeid, antioksüdeerivate omadustega aineid, vitamiine, mineraale, beeta-glükaani, ensüüme, koensüümi ja mikroelemente.
Pärmirakud seedivad ja imenduvad kergesti. Need säilitavad ainete aktiivsed omadused, ensüümide aktiivsuse ning annavad eraldi keha igale rakule hetkel puuduvaid toitaineid.
Bioloogiliselt aktiivsetes pärmirakkudes Dr. Wolz® on komponendid tasakaalustatud nii, et need toimiksid järkjärgult, täiendades omavahel üksteise mõju. Need rakud aitavad säilitada organismi rakkude igapäevast vitaalsust ning tugevdavad immuunsüsteemi, mis kaitseb paljude haiguste eest.
Pärmirakkude ensüümides Dr. Wolz® on lai spekter ensüüme, aminohappeid, mikroelemente, vitamiine ja fütokeemilisi aineid, mis on saadud puuviljade, marjade ja köögiviljade kontsentraatidest, samuti väga palju looduslikku glükaani pärmirakkude seintelt. (1-3), (1-6) -beeta-D-glükaanid on tunnistatud tugevateks immuunsuse stimuleerijateks, neid võib kasutada täiendava teraapiana vähiravis, samuti nakkushaiguste ennetamiseks.
Pärmirakkude ensüümid on saadaval kontsentreeritud vedeliku kujul – need ei ole kunagi tablettide või pulbrina – sest ainult selliselt on võimalik säilitada ainete bioloogilist aktiivsust.
About Author
Kommenteerime on suletud.